Hjem » Teknologi » Smart sofabord fra Ideum kjører Android på kjempeskjerm
Ideum Android bord
Foto Ideum@Flickr

Smart sofabord fra Ideum kjører Android på kjempeskjerm

Ønsker du å ha det kuleste sofabordet i gata, for ikke å si hele byen, bør du ta en kikk på 3M og Ideums gedigne 46-tommers «nettbrett» i form av et sofabord! Å kalle dette et sofabord er kanskje å strekke det litt langt, men nettbrettet er stort som et bord, flatt som et bord, og tåler kaffesøl, så det er ikke vanskelig å kalle dette et smart sofabord!

Foto Ideum@Flickr
Foto Ideum@Flickr

3M og Ideum har jobbet lenge med bord med berøringsskjerm, men nå i 2014 blir dette endelig tilgjengelig for oss forbrukere. Ideum vil først slippe en versjon som kjører Windows 7/8, deretter kommer en Android-versjon senere i år. Bordet har en 3,7 GHz firekjerners Intel i7 prosessor, 16GB minne, harddisk på 500MB, og 1080p Full HD skjerm. Bordet er også utstyrt med Wi-Fi, blåtann, nettverkskontakt, USB, DVI, VGA, HDMI, og DP.

 

Foto Ideum@Flickr
Foto Ideum@Flickr

Det er ikke vanskelig å se for seg at et smart sofabord kan skape mye liv i stuen både for familienkos og fest. Her kan besteforeldre spille Angry Birds eller tegne med barna, familien kan bla i fotoalbum, dere kan utforske Youtube sammen, la bordet kjøre Spotify til fest, eller rett og slett la det være et bord som stadig skifter utseende, farge og mønstre.

Lyst til å legge et smart sofabord til ønskelisten? Prisen ligger på «bare» $6.950, noe som betyr ca 53.000 Norske kroner ferdig momset…

 

Likte du denne saken? Hvorfor ikke abonnere på saker fra ITFamilien?

[mailchimpsf_form]

Om Per Johnsen

Se også

De beste datamaskinene å vurdere i 2023

Datamaskiner er en essensiell del av dagens samfunn, og i takt med den raske teknologiske …

Å finne en PC som passer for hele familien

Det kan være vanskelig å finne teknologi, utstyr og en PC som passer like godt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.