Hjem » Teknologi » Møt Sammy Screamer, en bevegelsesalarm for småbarnsforeldre
Sammy Screamer © BleepBleeps

Møt Sammy Screamer, en bevegelsesalarm for småbarnsforeldre

Sammy Screamer er det siste produktet fra det lille kickstarter-selskapet BleepBleeps, som har spesialisert seg på stilige og teknologiske hjelpemidler for småbarnsfamilier. Sammy Screamer kan settes på gjenstander, henges opp, eller festes med magnetfeste, og straks Sammy Screamer merker bevegelse skriker den (lyden kan skrus av) og det sendes et varsel til foreldrenes telefon.

Sammy Screamer © BleepBleeps
Sammy Screamer © BleepBleeps

Foruten sitt utrolig sjarmerende ytre er Sammy Screamer like enkel i bruk som den er genial og nyvinnende teknologisk. Sett Sammy Screamer på  kakeboksen og få beskjed om små fingre ikke klarer å holde seg unna. Legg Sammy Screamer i vesken og få beskjed om noen roter i den, eller legg Sammy Screamer i barnevognen du må sette igjen utenfor. Heng Sammy Screamer på dørhåndtaket til barnerommet og få beskjed om barnet forlater rommet på natten. Sammy Screamer er også magnetisk, og kan henge på kjøleskapet og sørge for at det forblir lukket.

Mobilapp © BleepBleeps
Mobilapp © BleepBleeps

Sammy Screamer fungerer sammen med BleepBleeps app for smarttelefoner som i fremtiden er tenkt å støtte alle BleepBleeps dingser i en og samme app. For Sammy Screamer sin del kan du justere lydstyrke på alarm og hvor følsom den skal være for bevegelser. Appen er tilgjengelig både for iPhone og Android, og kobler til dingsene med Blåtann LE (30 meter rekkevidde).

 

Tony Tempa øretermometer © BleepBleeps
Tony Tempa øretermometer © BleepBleeps

BleepBleeps lanserer også snart øretermometeret Tony Tempa. Denne også med unikt og sjarmerende design. Tony Tempa er et digitalt øretermometer, som i tillegg til å vise temperatur på display, også sender resultatet til appen på smarttelefonen for lagring, slik at man kan få opp statistikk over målingene på telefonen.

I fremtiden kan vi vistnok også vente oss produktene David Camera, Lilly Loco, Master Bates, Olivia P Sticks, og Ultra Stan, men disse vet vi desverre veldig lite om hva egentlig er, du kan jo prøve å gjette utifra bildene?

Hele produktfamilien © BleepBleeps
Hele produktfamilien © BleepBleeps

Har du forslag til lure bruksområder for Sammy Screamer, del dem gjerne med oss i kommentarfeltet!

Kilde: mashable.com

Likte du denne saken? Hvorfor ikke abonnere på saker fra ITFamilien?

[mailchimpsf_form]

Om Per Johnsen

Se også

De beste datamaskinene å vurdere i 2023

Datamaskiner er en essensiell del av dagens samfunn, og i takt med den raske teknologiske …

Å finne en PC som passer for hele familien

Det kan være vanskelig å finne teknologi, utstyr og en PC som passer like godt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.