Hjem » Samfunn » Ensom gutt fikk nesten 2 millioner venner
Happy birthday Colin @ Facebook
Skjermbilde fra Facebook-gruppen

Ensom gutt fikk nesten 2 millioner venner

Å være 10 år gammel er ikke alltid lett, lettere blir det ihvertfall ikke å få venner når du har Asperbers syndrom i tillegg… Colin fra Michigan er en av dem som har hatt det vanskeligst, og som en overraskelse til Colin sin bursdag 9 mars har moren laget en Facebook-side for å vise Colin at man kan få venner over hele verden. I skrivende stund har siden snart 2 millioner «liker»!

Colin er en 10 år gammel ensom gutt fra Michigan (USA) som lider av mild Autisme / Aspergers. Til tross for at han alltid prøver å få venner, blir han stort sett mobbet og må spise lunsjen sin på lærerværelset, siden ingen av de andre skolebarna vil sitte med ham i skolelunsjen. Når Colins mor spurte han hva han ønsket seg til bursdagen sin, svarte Colin at han ikke så vitsen i å ønske seg noe, siden han ikke hadde noen venner. Tenk hvor hjerteskjærende det er for en forelder å få det svaret?

Colins mor bestemte seg der og da for å prøve å gi Colin den beste gaven hun kunne gi en ensom gutt; bursdagsgratulasjoner fra mennesker over hele verden! Colins mor har derfor laget en Facebook-side hvor hun oppfordrer alle til å skrive positive og oppmuntrende gratulasjoner til gutten som snart blir 11 år. Akkurat nå har snart 2 millioner mennesker likt siden hennes, og flere titalls tusen har kommentert og gratulert Colin med dagen. Colins mor forteller også at flere hundre har sendt bursdagskort i posten til gutten!

For øyeblikket er Colin uvitende om all siden og all oppmerksomheten han har fått, det skal nemlig familien avsløre for han på selve bursdagen 9 mars. Vil du gratulere Colin med dagen? Facebooksiden finner du her: Happy Birthday Colin!

Del saken slik at flest mulig kan gratulere Colin!

Likte du denne saken? Hvorfor ikke abonnere på saker fra ITFamilien?

Abonner på nyhetsbrevet!
* = obligatorisk felt

Om Per Johnsen

Se også

Se opp for Bitcoin-svindel på aksjebloggen.com, i eposten og på sosiale medier (Bitcoin Code)

Den siste tiden så har det florert med forskjellige svindler og de begynner å bli …

Vi ringer mindre, men kommuniserer mer?

«Vi snakker mindre i telefon, men vi kommuniserer mer» – forteller Hans-Petter Nygård-Hansen i en …

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Plagsomme sprettoppvinduer...

.. er det ingen som liker, men heldigvis er de lett å bli kvitt! Vi i ITFamilien jobber hardt med denne bloggen, og blir kjempeglad om du viser din støtte ved å like/dele oss på Facebook, Google+, eller Twitter. Som takk lover vi at du ikke får se flere sprettoppvinduer!

Ikke lik ITFamilien, jeg foreretrekker sprettoppvinduer

Liker du ITFamilien?

Vis oss din støtte - lik eller del oss, og ta farvel med plagsomme sprettoppvinduer!