Hjem » Familie » Julegavene og duppedittene som gir muskler

Julegavene og duppedittene som gir muskler

Ja, vi er faktisk på den tiden av året der julegaver igjen har blitt et tema. Tiden går fort og plutselig står vi der i bilkø for å rekke butikken før den stenger. Her er noen tips til hva man kan kjøpe på internett i god tid, slik at man slipper stresset med åpningstider og bilkrasj på parkeringsplassen.

Les også: Digital ønskeliste for hele familien

Tekniske duppeditter er noe som er helt i front og som ligger under de fleste juletrær i år. Alt fra smartklokker, nettbrett, droner og gaming-plattformer er noe av det som gjelder både for liten og stor. Men også ting som Kindle-brett, VR briller og kunstig intelligens er ting som er helt framme for dem med ekstra interesse for elektronikk.

Men teknologien fremmer også de som elsker å trene og bygge kroppen med muskler. Bare se på alt som Gorillasports har å by på. Vektstenger, kettlebells, manualer, benkpress, vektskiver og pakkeløsninger.

Den kalde fine tida

Når snøen endelig begynner å lave ned er det deilig å være inne og leke seg med duppedittene man har fått til jul. Innimellom kan man ta noen power-løft på det nye treningsapparatet sitt.

Vinteren er mørk og kald og det kommer vi ikke bort fra. Det er lurt å trene både de små grå og de store muskelgruppene. En god kombinasjon er helt klart det beste. Jula betyr påfyll av gode måltider, kaker og alkohol, så at trening i denne delen av året er viktig er noe alle vet.

Trening for hele familien

Den moderne familien i dag har både fokus på trening og teknologi. De kan nemlig kombineres. En treningsklokke kan arkivere treninger og vise progresjon og veien til målsetninger, mens en flunkende ny mobil kan gi den treningsmusikken man trenger. Fjernkontroller kan holde riktig temperatur i treningsrommet og mikseren kan lage den beste smoothie for restitusjon.

Og når hele familien er med, er skiturer og høyfjellet optimalt. Men da må far først smøre skiene. Med hjelp av den gode anvisningen via Youtube, blir stundene i smørebua mye enklere.

Teknologi i stadig utvikling

Teknologi er et fantastisk hjelpemiddel for oss mennesker. Og så lenge vi har nytte av trening, er teknologien helt perfekt. Så lenge man kan benytte seg av den har man stor utnytte av den, men klarer man det ikke, er den bare til irritasjon.

Tiden vil vise hva som blir de neste teknologiske favorittene blant folk, men det må vi vente med etter jul for å finne ut av. Det er nå man må velge ut hva som skal bli familiens nye duppeditter.

Om Per Johnsen

Se også

Ny kampanje skal få familien til å kose seg med dataspill

Pressemelding, 1/12 2021 Gode rammer for spill i familienDataspill er en stor del av hverdagen …

Burde man bruke filter på nettverket hjemme?

Internett har åpnet opp veldig mange muligheter for både store og små. Samtidig så har …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.