Hjem » Familie » Bygg Lego i nettleseren

Bygg Lego i nettleseren

Google har nettopp sluppet en kjempeartig sak for nettleseren sin Chrome. Sammen med LEGO har de laget en nettside hvor barn og voksne kan bygge med LEGO rett i nettleseren! Løsningen er sydd sammen med Google Maps slik at du kan skape dine LEGO-byggverk hvor som helst i verden, og de blir synlige for alle. Google har også knyttet spillet til Google+, slik at byggverk kan deles sosialt, og du kan finne igjen byggverkene til dine venner. Kanskje alle kan gå sammen om å lage en liten by, eller gjenskape sitt nærmiljø? Om man har tid til slikt da.

Google kategoriserer også ferdige byggverk etter type slik at man kan søke dem frem lett, eller filtrere bort de man ikke vil se. Ikke forvent et stort utvalg legoklosser tilgjengelig, men du vil finne mer enn nok til timevis med bygging. Etter at du har fullført et byggverk velger du enkelt hvor på LEGO-verdenskartet du ønsker å plassere byggverket.

Nettsiden krever at du bruker en moderne nettleser, fortrinnsvis Google Chrome, men også Firefox skal fungere. Internet Explorer vil dessverre ikke fungere.

Om du ønsker å prøve er det bare å sette i gang: Bygg LEGO med Chrome

Kilde: techcrunch.com

Likte du denne saken? Hvorfor ikke abonnere på saker fra ITFamilien?

[mailchimpsf_form]

Om Per Johnsen

Se også

Familievennlige aktiviteter på Island som barna vil elske

Island er kjent for sitt unike landskap og morsomme aktiviteter. Dette gjør det til et …

Søvn, barn og skjermtid

Skjermtid kan påvirke søvnkvaliteten og -mønstrene hos barn. Bruk av elektroniske enheter som smarttelefoner, nettbrett …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.