Hjem » Teknologi » Snapchat lanserer solbriller med kamera
© Snap, inc

Snapchat lanserer solbriller med kamera

Snapchat ser ut til å synes at vi sender for lite impulsive snaps, og har derfor bestemt seg for at solbriller med innebygget kamera er noe hvermansen trenger for å dokumentere hverdagen sin på mest effektive måte.

Solbrillene får navnet «Spectacles» og kommer med en innebygget kameralinse på 115-grader, noe Snapchat mener tilsvarer en normal persons synsvidde. En knapp på solbrillene lar deg ta opp en 10-sekunders video, slik at du i Snapchats ord kan «Se dine egne minner, med dine egne øyne».

Det kan være nærliggende å sammenligne Snapchats «Spectacles» med Googles «Glass», men her er nok Snapchats solbriller mer som et leketøy å regne sammenlignet med Googles smarte briller. Dog er jeg sikker på at «Spectacles» blir en gøyal leke for de mest ivrige på Snapchat.

 

https://youtu.be/XqkOFLBSJR8

 

Om Per Johnsen

Se også

Å finne en PC som passer for hele familien

Det kan være vanskelig å finne teknologi, utstyr og en PC som passer like godt …

Hva er VPN?

VPN er en form for beskyttelse og identifiserings tjeneste som har blitt populær de siste …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Plagsomme sprettoppvinduer...

.. er det ingen som liker, men heldigvis er de lett å bli kvitt! Vi i ITFamilien jobber hardt med denne bloggen, og blir kjempeglad om du viser din støtte ved å like/dele oss på Facebook, Google+, eller Twitter. Som takk lover vi at du ikke får se flere sprettoppvinduer!

Ikke lik ITFamilien, jeg foreretrekker sprettoppvinduer

Liker du ITFamilien?

Vis oss din støtte - lik eller del oss, og ta farvel med plagsomme sprettoppvinduer!