Hjem » Teknologi » Snapchat lanserer solbriller med kamera
© Snap, inc

Snapchat lanserer solbriller med kamera

Snapchat ser ut til å synes at vi sender for lite impulsive snaps, og har derfor bestemt seg for at solbriller med innebygget kamera er noe hvermansen trenger for å dokumentere hverdagen sin på mest effektive måte.

Solbrillene får navnet «Spectacles» og kommer med en innebygget kameralinse på 115-grader, noe Snapchat mener tilsvarer en normal persons synsvidde. En knapp på solbrillene lar deg ta opp en 10-sekunders video, slik at du i Snapchats ord kan «Se dine egne minner, med dine egne øyne».

Det kan være nærliggende å sammenligne Snapchats «Spectacles» med Googles «Glass», men her er nok Snapchats solbriller mer som et leketøy å regne sammenlignet med Googles smarte briller. Dog er jeg sikker på at «Spectacles» blir en gøyal leke for de mest ivrige på Snapchat.

 

 

Om Per Johnsen

Se også

Droner det er gøy å kræsje!

Elsker ungene Lego? Eller kanskje du liker å fikle med Lego selv på rolige kvelder? …

Hvorfor VPN blir stadig mer populært

I nyere tid har temaet VPN blitt stadig mer populært. Internettsikkerhet har blitt et stadig …

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Plagsomme sprettoppvinduer...

.. er det ingen som liker, men heldigvis er de lett å bli kvitt! Vi i ITFamilien jobber hardt med denne bloggen, og blir kjempeglad om du viser din støtte ved å like/dele oss på Facebook, Google+, eller Twitter. Som takk lover vi at du ikke får se flere sprettoppvinduer!

Ikke lik ITFamilien, jeg foreretrekker sprettoppvinduer

Liker du ITFamilien?

Vis oss din støtte - lik eller del oss, og ta farvel med plagsomme sprettoppvinduer!